Érvényes: 2023.10.18-tól

 

1. A Samurai Szindikátus (továbbiakban Szindikátus) a samuraishoelace.com weboldalhoz kapcsolódó (a weboldal üzemeltetője a Samurai Shoelace Kft (1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3/A, adószám: 32144965-2-41), havi előfizetéses szolgáltatás. A szolgáltatást bármely, 18. életévét betöltött magán vagy magyarországi jogi személy igénybe veheti, aki előfizet a Szindikátusra (továbbiakban: Előfizető), kivéve, ha egyéb szerződéses vagy kedvezményes vásárlási konstrukciót biztosító kapcsolatban áll Samurai Shoelace Kft-vel.

 

2. A Szindikátus havidíjas, megújuló fizetéssel igénybe vehető szolgáltatás. A havidíj megfizetéséért cserébe Előfizető tagja lesz a kedvezményeket biztosító zárt körű klubnak. A regisztráció és az első havidíj megfizetése a samuraishoelace.com weboldalon történik, a Szindikátus termék megvásárlásával. Előfizető a vásárlással elfogadja jelen szabályzatot.

 

3. A Szindikátusi tagság az első havidíj megfizetése után válik érvényessé, így az esetlegesen azzal együtt vásárolt termékekre az adható kedvezmények nem vonatkoznak. A kedvezmények igénybe vételéhez időben eltérő vásárlásokra van szükség, azaz Előfizető regisztrál a Szindikátusra, majd a sikeres regisztráció (első havidíj megfizetését) követően egy újabb vásárlási tranzakció keretében tud először a kedvezményes feltételekkel vásárolni. Amennyiben Előfizető a regisztrációs tranzakcióval együtt, teljes áron vásárolt termékeket, a teljes és a kedvezményes ár közötti különbözet visszatérítésére nem jogosult.

 

4. A második hónaptól a Szindikátus havi előfizetési díja automatikusan terhelésre kerül Előfizető, az első regisztráció és első havidíj megfizetésekor megadott bankkártyáján. A Szindikátus első havidíja, valamint a további hónapok díja kizárólag bankkártyával fizethető, egyéb fizetési módra nincs lehetőség. Előfizető a regisztrációs vásárlással hozzájárul, hogy Samurai Shoelace Kft. 30 naponként automatikus fizetési tranzakció keretében terhelje a megadott bankkártyára a Szindikátusi havidíjat.

 

5. Előfizető a megújuló havidíjas előfizetést bármikor lemondhatja, ebben az esetben a Szindikátusi tagsága az utolsó sikeres fizetést követő 30 napig érvényes, utána megszűnik. A lemondás és az érvényességi idő lejárata közötti törthavidíj visszatérítése nem lehetséges. A tagság lemondása a weboldalra belépve az előfizetői felületen lehetséges.

 

6. A tagság automatikusan megszűnik, amennyiben az aktuális havidíj levonása bármilyen okból többszöri próbálkozás ellenére sikertelen volt. Az automatikus fizetési terhelés 7 egymás követő napon keresztül tesz kísérletet a havidíj kiegyenlítésére.

 

7. Előfizető bármikor újraindíthatja a korábban lemondott előfizetését, azonban ebben az esetben elesik az előfizetői időtartamhoz köthető kedvezményekhez, az esetleges korábbi előfizetési időszakok időtartama nem adódik össze, bónusz számolás esetén minden esetben az éppen érvényes és élő előfizetés kezdő dátuma a mérvadó.

 

6. A Szindikátussal járó kedvezményeket minden esetben a Szindikátus termék oldalán lehet megtekinteni. Amennyiben az előfizetés időtartama alatt ezen kedvezmények módosulnak, Előfizetőnek jogában áll megszüntetni az előfizetését az előfizetői portálra belépve, de visszamenőlegesen semmilyen díj visszatérítésére nem jogosult.

 

8. A Szindikátusi előfizetés díja, valamint a kapcsolódó kedvezmények a Szindikátus termékoldalán kerül feltüntetésre. Előfizető az előfizetés során minden hónapban a regisztrációkor kifizetett árat fizeti, függetlenül attól, hogy idő közben a Szindikátusi tagság ára módosult, vagy időszakos akcióban lehetőség adódott más áron feliratkozni. A feliratkozáskori és az adott pillanatban érvényes árak különbözetének megtérítésére nincsen mód. 

 

9. Amennyiben Előfizető lemondja az előfizetését, az újra előfizetés csak az éppen aktuális (a Szindikátus termékoldalon feltüntetett) áron lehetséges.

 

10. Az Előfizetőkre a samuraishoelace.com weboldal ASZF-je és Adatvédelmi tájékoztatója ugyanúgy vonatkozik, mint a honlap nem előfizetett látogatóira.

 

11. A Szindikátusi havidíjak utólagos visszatérítésére semmilyen esetben nincsen mód.