Legyél a tulajdonostársunk!

Kávés utazásunk 2016-ban kezdődött, amikor megnyitottuk első specialty kávézónkat Budapesten. A lezárások alatt a túlélésért küzdve kezdtünk kávékapszulák gyártásába. Ez annyira sikeres projektnek bizonyult, hogy 2023 októberében megszületett a Samurai Shoelace márka. Kizárólag a legmagasabb minőségű, specialty-grade arabica kávékkal dolgozunk. Ezeket mi pörköljük és saját gyártó- és csomagoló gépsorunkkal mi kapszulázzuk. A nemzetközi terjeszkedés megalapozásához keresünk most befektetőket, akik tulajdonostárssá válva támogatnának minket a céljaink megvalósításában.

Hódítsuk meg együtt a világot!

2020 óta foglalkozunk kapszulákkal. Az elmúlt közel 4 év bebizonyította, hogy a "specialty" és a "kávékapszula" szavak technológialag tudnak együtt működni, azonban technikailag ez nehéz. A háttér iparág egyszerűen nem a specialty méretekre van kialakítva, például a minimum rendelési méretek nekünk óriási mennyiségeket jelentenek. A megoldás az, hogy "fel kell nőnünk" ebbe a kategóriába, azonban ez csak komoly tőkeinjekcióval lehetséges.

Ez nem egy weboldalra kiírható publikus adat, de a potenciális befektetőknek természetesen adunk betekintést az üzleti eredményeinkbe. Tipp: április 8-án lesz fél éves a Samurai...

Vagy nagyon sok pénzük van, és felépítették azt a technológiai hátteret amit mi most szeretnénk, vagy bérgyártatnak valahol. Ez utóbbit próbáltuk, de sajnos nem lehet azt a minőséget elérni ezen a módon, amit mi elvárunk magunktól.

A bérgyártás minősége soha nem lesz olyan, mint a sajátunké. Lehet hogy technológiailag szebbek lesznek a kapszulák, de mi a Workát heteken át profiloztuk, mire megtaláltuk a tökéletes pörkölést. Majd legyártottunk belőle 500 dobozt, mert ennyi kávénk volt. Ezt a munkát egy bérgyártó soha nem fogja megcsinálni, tehát ilyen módon képtelenség kihozni a kávéban rejlő maximális potenciált.

Tárgyaltunk nagybefektetőkkel, de nem szeretnénk átadni a cég többségét, sem kiadni a kezünkből a teljes kontrollt (valamint nem szeretnénk üzletláncoknak sajátmárkás olcsó kapszulákat gyártani "mert a nagy pénz abban van"). Olyan tulajdonostársakat szeretnénk, akik kávérajongóként osztják a mi elképzelésünket a Samurai Shoelace céljairól és jövőjéről.

Ez már egy személyes beszélgetés témája. De mindent transzparensen, elszámolhatóan szeretnénk végezni, illetve gépekként/árukészletként elég hamar a befektetésnél nagyobb összeg fog állni az üzemünkben. Természetesen kockázat mindig van (hiszen ez egy üzleti vállalkozás), de mi nem szeretnénk csődbe menni, hiszen ebből szeretnénk élni, erre tettük fel az életünket.

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszéljük!

Természetesen van üzleti terv, 6 évre előre tervezve, számokkal, eladásokkal, megtérüléssel. Jó lesz ez, látszik :-) (és a megtérülésen túl, szerintünk nagyon menő dolog tulajdonosnak lenni egy specialty kávékapszulázó üzemben!)

Töltsd ki az alábbi űrlapot és mi felvesszük Veled a kapcsolatot. Amennyiben kölcsönös a szimpátia, elküldjük a teljes befektetési anyagot (befektetői prezentáció, részletes üzleti terv, szándéknyilatkozat, szindikátusi szerződés, stb.).

Töltsd ki az űrlapot, és mi hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!