Samurai Shoelace kávékapszulák

Nem, csak a Nespresso Original rendszerrel kompatibilis kávégépekbe.
Mi specialty kávét használunk, ami a világ kávétermelésének legfelső 1%-ból kerül ki. A mi kapszuláinkban a kávé beszerzési ára többe kerül, mint amennyiért már lehet kávékapszulákat vásárolni a diszkontokban, és akkor még ez a kávé nincs kapszulába töltve, dobozolva, stb.. Kizárólag termőterület szelektált arabica kávéval dolgozunk, válogatott termésből, a feldolgozástól a pörkölésen át a kapszulázásig a legmagasabb követelményeknek megfelelően kezelve a kávészemeket. Kattints a Szindikátus menüpontra, és nézd meg, hogyan juthatsz kedvezményhez :-)
Kávéból is sok fajta létezik, az olcsóbb tömegkávéktól kezdve a legmagasabb, különleges minőséget képviselő micro-lotokon termesztett különlegességekig. A kávékat egy hivatalosan elfogadott pontrendszer szerint osztályozzák, a 80 pontnál többet elért kávék tartoznak a specialty kategóriába. Ezek a világ teljes kávétermelésének kb. 1%-át teszik ki, mi kizárólag ilyen kávékat töltünk a kapszuláinkba.
Ilyen szempontból az alumínium is olyan, mint más nyersanyagok: lehet környezetbarát, ha valóban szelektíven gyűjtjük. Akkor viszont 100%-ban újrahasznosítható.Az alumínium korlátlan alkalommal újra olvasztható, és gyártható belőle újra és újra kapszula, így környezeti szempontból az egyik legkevésbé terhelő megoldás. Ugyanakkor az alumínium kapszula az egyetlen, ami tökéletes zárást biztosít, azaz a benne levő kávé nem érintkezik oxigénnel, és így nagyon hosszú ideig, minőségromlás nélkül tárolható.
Érdemes minél többet megkóstolni, és utána azt választani, amelyik a legjobban ízlett. Lehet, pont a mienk :-)
Természetesen van, hiszen a zöld kávét mi pörköljük, és a kapszulák frissen őrölt, pörkölt szemeskávéból készülnek. A tökéletes kapszulákhoz teljesen más pörkölési profil kell, mint egy "hagyományos" kávégéphez, ezért szemeskávé formában nem árusítjuk, hiszen ami jó kapszulába, az nem biztos, hogy jó presszógépbe, és fordítva.
Semmiképpen ne dobd a szemétbe! Az aluminium értékes, újrafelhasználható nyersanyag. A kávézaccot a kapszulákból tedd a növényeid alá (a virágzó növények nagyon fogják szeretni), vagy komposztáld. Az alu kapszulákat visszahozhatod hozzánk, leadhatod bármelyik gyűjtőponton, vagy dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!
Nem, mi egy teljesen független, hazai kisvállalkozás vagyunk. Annyiban van közünk a Nespressohoz, hogy az általuk kidolgozott rendszert használjuk. A kávékapszuláink bármilyen, Nespresso Original kompatibilis gépen elkészíthetőek
Ha nagy mennyiségben szeretnél vásárolni (akár magadnak, akár viszonteladó lennél), küldj nekünk egy üzenetet, vagy hívj!

Megrendelés

Bankkártyás fizetéssel, vagy utalással. A csomagot a banki utalás megérkezését követően adjuk át futárnak.
A rendelésedet GLS-sel házhozszállítjuk Magyarország területén, vagy kérheted Foxpost automatába
Foxpost automatába 990 Ft/csomag, GLS-sel házhozszállítva 1690 Ft. Minden, 20.000 Ft-ot meghaladó rendelést díjmentesen szállítunk!
Igen, minden, 20.000 Ft-ot meghaladó rendelést díjmentesen szállítunk!